[Aktuelt]        [Om oss]        [Hunder]        [Galleri]        [Gjestebok]        [Kontakt]
 
 

Velkommen til Kennel Eikskogen sine hjemmesider!

Eikskogen er lokalisert i Rygge like utenfor Moss. Her driver vi med oppdrett av jakthunder av typen gordonsetter og strihåret dachs (normal). I dag utgjør Eikskogen en gordonsetter og fire dachs. Alle tisper. Gordonsetteren Tussa, samt dachsene Samba, Hedda og Nora holder alle til i Rygge hos Bjarne Johannessen. Den siste dachsen, Maja, bor i Trondheim sammen med Lene Maria Myhre (datter i huset). Les mer om hundene ved å følge linken over, samt se bilder av dem i vårt galleri.

Vi tilbringer også mye tid på hytta på Tynset i Østerdalen, hvor vi bruker mye tid på jakt og andre utendørsaktiviteter. Bildet øverst på siden er Tronfjellet som ruver over Tynset.

Vi er ivrige jegere selv, og har hovedfokus på å avle frem gode jaktegenskaper, samt bra eksteriør og godt temperament på våre valper. I tillegg til å være gode jakthunder, er også gordonsetter og dachs suverene familiehunder.

Med denne siden ønsker vi presentere våre hunder, samt oppdatere om når vi har valpekull. Kontakt oss gjerne for mer informasjon om hundene.

 

Copyright @ 2007 Kennel Eikskogen